Colaborari

Membrii ARVAR in numar de 22, au colaborat in toti acesti ani cu mai multe asociatii, fundatii institutii ale statului Roman firme private, persoane fizice pentru a realiza cat mai multe activitati cu copiii defavorizati. Cele mai bune colaborari au fost cu; Foi et Migration, Cercetasii Romaniei, Salvati Copiii, Asociatia Nevazatorilor din Romania, Parohia Pogorarea Sfantului Duh, Secour Catholique, Comisia Europeana la Bucuresti, FICE Romania, CTR , Fundatia Cartea calatoare, Light into Europe,  KFC, Muzeul de Arta al Romaniei, Muzeul Satului.

  • Multumim ghildei din Liechtenstein si Asociatiei Hilfswerk, ca si Fundatiei Yana din Bacau prin efortul carora elevii si personalul Scolii pentru Deficienti de Vedere si prietenii si colaboratorii lor au primit sase tone de imbracamine, incaltaminte, rechizite, dotari casnice in luna mai 2012.
  • Doi copii de la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, doi membri ARVAR si trei membri ai Asociatiei Ghidelor si Cercetasilor Adulti din Romania au primit in dar de Craciun cate un calculator. Adresam multumiri tuturor celor implicati:
    – Ghilda Liechtenstein prin presedinta sa, dna Ruth Gattinger;
    – Asociatia Hilfswerk si Fundatia Bucurestii Noi, care s-au implicat in transportul calculatoarelor;
    – Membrii ARVAR care s-au ocupat de reinstalarea programelor pe calculator si adaugarea de periferice necesare bunei functionari.

Daca sunteti interesati sa colaboram, sau aveti scopuri similare cu noi, si doriti sa ne cunoastem, ne puteti completa urmatorul formular:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj